City ID Group: de volgende stap in je carrière

Heel eigenzinnig, stads en ambitieus. City ID Group is een jonge en snelgroeiende hotelketen die unieke en lokaal gecreëerde hotelontwerpen combineert met hoogwaardige appartementen voor langer verblijf. City ID Group bestaat momenteel uit A-ppartments, Amsterdam ID Aparthotel en TWENTY EIGHT van City ID Suites. En in september 2019 zullen we BOAT&CO openen.

Missie en waarden

Natuurlijk blinkt ieder merk uit in zijn eigen markt, maar dat voldoet niet. Wij willen de wereld veroveren! Wij willen meer strategisch gelegen hotels in grote steden openen om onze positie in de dynamische horeca te verstevigen. Onze missie blijft het verzorgen van een ultiem verblijf voor onze gasten, waarmee een memorabele ervaring wordt neergezet en wij onze kernwaarden als leidraad gebruiken voor ons dagelijkse werk:

Creativiteit
We juichen originele ideeën en initiatieven toe, waarbij we onze guest service professionals veel vrijheid geven in het uitoefenen van hun werk.

Humor 
Een beetje humor kan geen kwaad. We zijn van mening dat humor en zelfreflectie bijdragen aan het opbouwen van relaties.

Authenticiteit
We geloven dat het verbeteren van de klantervaringen inhoudt dat authentieke mensen authentieke gastvrijheid leveren op een authentieke plek.
 

Carrièremogelijkheden

Voor het laten slagen van onze missie zijn onze collega’s het grootste goed. Zij kennen onze gasten immers het best: ze zorgen voor de persoonlijke binding, voldoen op originele wijze aan de behoeften van onze gasten en leveren aangepaste, soms ondeugende gestes, waar nodig.

Met andere woorden, ons personeel is de sleutel tot het succes van City ID Group. Daarom waarderen we onze werknemers ook stuk voor stuk. Als groeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar mensen met talent.

We bieden een veelzijdige, uitdagende en leuke werkomgeving voor jou, waarbij je kunt doorgroeien. We proberen een stimulerende ervaring voor onze werknemers te creëren, wat hun niveau of vaardigheid ook is wanneer ze bij ons in dienst komen, en we bieden volop loopbaanmogelijkheden. Je kunt erop rekenen dat je bij een enthousiast team komt, met managers die graag jouw ideeën en mening willen horen. Je werkt aan interessante projecten en ontwikkelt waardevolle vaardigheden. Er zijn persoonlijke trainingssessies voor stagiaires en junior-medewerkers. Als afsluiting zijn er de vrijdagmiddagborrels, en er geldt een bovengemiddelde beloning.

Als je denkt dat je met een hoop positieve energie en enthousiasme kunt bijdragen aan ons team en wilt groeien en ontwikkelen binnen ons bedrijf, sluit je dan bij ons aan!

Ja, ik wil werken bij City ID Group!

vacancies of hotel twenty eight