Zo wordt jouw short-stay in Amsterdam een succes!

Zit je midden in een verbouwing, moet je voor werk naar Amsterdam of zoek je het allerleukste designhotel voor een kort verblijf? Check in bij aparthotel TWENTY EIGHT! Hier voel je je direct thuis tijdens jouw short-stay in Amsterdam, beloofd.

BOEK NU

 

Een kort verblijf bij TWENTY EIGHT in Amsterdam

Benieuwd of TWENTY EIGHT bij jou past?

Je wilt graag een ruim appartement met een volledig ingerichte keuken én de luxe faciliteiten van een sterrenhotel. Het is namelijk fijn om alle ruimte te hebben als je langere tijd van huis bent. Tijdens je short-stay wil je graag de gym in kunnen duiken (én de sauna). Kiezen tussen roomservice en zelf je eigen feel-good gerechten in elkaar flansen? Liever niet. Je vrije tijd spendeer je het liefste aan het ontdekken van de stad. Snappen we. Daarom zorgen wij dat jouw appartement wordt schoongemaakt én je bed wordt opgemaakt terwijl je weg bent. Klinkt goed? Boek jouw short-stay vandaag nog bij Aparthotel TWENTY EIGHT.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam

 

Jouw short-stay benefits

Een ruim, luxe appartement met alles erop en eraan. Volop ruimte om uitgebreid te koken, lang te tafelen en lekker op de bank te ploffen na een dag vol avontuur.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Keuken


Ruim, ruimer, ruimst

In je appartement heb je alle ruimte om uitgebreid te koken, te tafelen en te werken. Je kunt bankhangen, popcorn poppen en je favoriete TV-programma bekijken op de 41 inch TV. Start je yogasessie, een ontspannende (regen)douche of haal een red-velvet cake bij de beste Amsterdamse bakker (de Drie Graefjes) om de hoek.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Living met sofa

 

Volledig ingericht appartement

Je hebt je eigen volledig ingerichte keuken, met vaatwasser. Een fijne badkamer, met regendouche. Een grote ruime eettafel waar je geconcentreerd kunt werken. We hebben kookboeken voor je neergelegd als je inspiratie nodig hebt.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Badkamer

 

Een sterrenhotel met sterrenservice

Wil je een taxi? Leuke fietsroutes op de Amsterdamse grachten? Tips voor leuke hang-outs? Wij helpen je graag! Zie ons als je local buddy. Ook maken we je appartement schoon, en kan je genieten van onze sauna, gym en loungebar.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Wellness

Short-stay Twenty Eight Hotel Amstedam Sauna


Ontdek de buurt: Amsterdam Oud-Zuid

Mocht je deze gezellige, chique buurt in Amsterdam nog niet kennen: kom ‘m snel ontdekken! Maak een wandeling in het nabijgelegen Vondelpark of Beatrixpark of pak onze citybike en volg één van onze fietsroutes richting het historische centrum. Je bent in no-time bij wereldbekende musea zoals Van Gogh Museum en Rijksmuseum. Amsterdam Oud-Zuid barst van de leuke barretjes, restaurants én zelfs de beroemde De Drie Graefjes (dé bakery in de stad) zit om de hoek.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Fietsen

 

Bereikbaarheid

Voor een te gekke short-stay hoef je de buurt niet uit. Wil je wel graag op pad en andere buurten verkennen, dan ben je overal zo! De tram stopt voor de deur, en met 5 minuten wandelen stap je de metro in. Met 2 minuten rijden zit je al op de A10 (dagje Bloemendaal aan Zee?). Ook ben je in 5 minuten bij de RAI. Je parkeert je auto in onze beveiligde parkeergarage, dus daar hoef je niet wakker van te liggen.

Short-stay Twenty Eight Hotel Amsterdam Receptie

BOEK NU

 

Onze short-stay tips

Kies jouw ideale appartement voor je tijdelijke verblijf in Amsterdam: