TWENTY EIGHT Amsterdam: shortstay wordt opnieuw gedefinieerd

Onze comfortabele, volledig onderhouden appartementen zijn de perfecte plek voor expats of zakelijke klanten die voor langere tijd in Amsterdam willen verblijven. Ze hebben een eigenzinnig karakter, stijl en ontwerp, geven het thuisgevoel van een privé-appartement en bieden enorm veel ruimte. Onze appartementen hebben één tot vier bedden (met ruimte voor kinderbedden), te vinden in één of twee rustige slaapkamers, een moderne badkamer, een volledig ingerichte keuken, een prachtige woonkamer en een ruimte met een eettafel die tevens kan dienen als werkplek.

Het hotel is ideaal gesitueerd aan het Stadionplein in het levendige Amsterdam-Zuid, eenvoudig bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het Amsterdamse zakendistrict, de Zuidas en het RAI Convention Centre bevinden zich op korte afstand. Voor degenen die thuis willen koken is er een supermarkt naast het hotel; anderzijds zijn er prima cafés, bars en restaurants binnen alle prijssegmenten.

Naast beleefde & vriendelijke service en een gezellige sfeer, hebben hotelgasten ook een interne fitnessruimte, wellness area, lounge en honesty bar tot hun beschikking. Voor onze shortstay-gasten, worden iedere twee dagen schone handdoeken verzorgd; een grote schoonmaak, inclusief schoon beddengoed, vindt iedere vier dagen plaats. Het hotel heeft ook een eigen beveiligde ondergrondse parkeergarage voor auto’s en fietsen.

Onze appartementen kunnen het hele jaar door geboekt worden. Of het nu een verhuizing betreft, een werkbezoek, of zakenreis, TWENTY EIGHT levert een comfortabele en flexibele accommodatie-oplossing.

 

Wat zit er voor jou in het vat

  • Uitstekende businesslocatie
  • Ruime, perfect ontworpen appartementen
  • Hotelachtige dienstverlening
  • VIP-behandeling van begin tot eind

 

Onze shortstay-specialist zal je graag een geheel aan jouw wensen aangepaste offerte bieden, op basis van onze beste tarieven en de meest flexibele voorwaarden.

Neem nu contact op